Wat mensen zeggen over juf aminozuur

vol zelfvertrouwen je examen in

Met de online examentraining havo biologie  van juf Aminozuur ga jij ontspannen en vol zelfvertrouwen je examen in zodat jij straks lekker drie maanden vakantie hebt. Je krijgt in deze online examentraining uitleg over alle eindexamenstof voor biologie havo, wat ik netjes heb verdeeld over 1, maximaal 2 subdomeinen per video. Dat zorgt ervoor dat je steeds in delen kunt oefenen en toch het overzicht houdt. Je gaat de volgende keer gewoon verder met de volgende uitlegvideo! 

Daarnaast zit er in deze online examentraining bij elk subdomein een groot aantal oefenopgaven, geselecteerd uit oude examenopgaven. De opgaven zijn zorgvuldig gekozen en komen vaak terug in eindexamens. Ik laat zien hoe je de opgaven uitwerkt en waar je op moet letten zodat je alle punten binnenhaalt. Als docent met jarenlange ervaring in de examenklassen, weet ik als geen ander wat voor type vragen er vaak in het examen komen én waar leerlingen het vaakst de fout in gaan. Ik deel tips met je om te voorkomen dat je die fouten maakt. 

Tot slot wijs ik je bij elk onderwerp op de belangrijkste Binastabellen én laat ik je zien hoe je die handig kunt gebruiken bij je examen. 

We gaan met deze online examentraining voor efficiëntie én effectiviteit: minimale tijdsinvestering en maximaal resultaat! Zodat je met een opgeruimd hoofd je examen in gaat én met een goed geval de examenzaal uitloopt. 

deze online examentraining bevat

voor éénmalig €29,95

Heb jij t/m 31 juli 2022 toegang tot alle content. Zo kun je ook van de examentraining gebruik maken als je gaat herkansen. Eerst uitproberen? Subdomein A5 kun je hieronder gratis bekijken! Heb je nog vragen over de online examentraining? Neem dan contact op! 

stuur een mailtje
stuur een appje
0627400764

Leg je vlag en tas vast klaar

Misschien is dit ook interessant voor jou

live q&a

stel je last-minute vragen

op 16 mei ga ik live op YT om al jouw last-minute vragen te beantwoorden.

stel je vragen live

maandag 16 mei 2022 om 19:00 op YT
ga naar het YouTUBE LIVE EVENT

havo uitlegvideos

kijk de uitleg op youtube

op YouTube heb ik ook heel veel uitleg van de theorie staan voor de HAVO.

kijk de uitleg

van juf Aminozuur op YouTube
Ga naar HAVO uitleg