HAVO

HAVO

Van Assimilatie tot Zenuwstelsel, hier vind je de uitlegvideo’s over alle stof die je moet kennen om je havo (school)examen te halen! 

Meest bekeken video's

Geen categorie

Wat is eutrofiëring?

In dit filmpje leg ik uit wat eutrofiëring is. Eutrofiëring is het mineraalrijker worden van oppervlaktewater. Dat komt door overbemesting. Daardoor komt er teveel fosfaat

Read More »

heb je wat geleerd van juf Aminozuur? overweeg dan te doneren

Onderwijs moet voor iedereen vrij toegankelijk zijn, daarom ben ik van plan om de uitlegvideo’s van juf Aminozuur op mijn YouTube kanaal vrij van advertenties te houden. Niemand wil toch wachten tot je die advertentie eindelijk kan overslaan? Wil je mij helpen steeds betere video’s te maken?
Kies dan hieronder hoe je wilt doneren. 

Alle video's

Geen categorie

Wat is eutrofiëring?

In dit filmpje leg ik uit wat eutrofiëring is. Eutrofiëring is het mineraalrijker worden van oppervlaktewater. Dat komt door overbemesting. Daardoor komt

Read More »

Ik wil u trouwens ook bedanken, uw Youtube video’s zijn mede waarom ik bio met een 6 heb afgerond! Ik weet ook dat ik namens meerdere spreek uit mijn klas. Uw video’s hebben echt geholpen. Dankuwel!

Chhaya

HAVO

Klik hieronder om het examenprogramma of de syllabus voor biologie havo te downloaden. 

Heb je moeite met het analyseren en beantwoorden van examenopgaven? Klik dan hieronder om een artikel te downloaden met daarin de stappen die je kunt volgen om dit zo goed mogelijk te doen!

Kijk je liever naar een filmpje en wil je liever leren hoe je goed antwoord geeft op examenvragen? Kijk dan onderstaand filmpje. Zo leer je in 3 stappen hoe je vragen op zo’n manier kunt beantwoorden dat je de volle punten scoort. Deze stappen kun je gebruiken voor alle toetsvragen, dus ook op je SE en CSE!