Bijles

overleef je SE-week

met individuele bijles voor biologie

Heb je een achterstand opgelopen door de coronacrisis? Of zit je dit jaar voor het eerst in de bovenbouw? Geen probleem! Ik help jou die eerste SE-week te overleven en samen gaan we zorgen voor een dikke voldoende voor biologie! 

voordelen van juf aminozuur

Weet je niet hoe je moet leren voor biologie? Daar kan ik je bij helpen. Leer je juist heel goed maar haal je op de toets toch een lager cijfer dan je verwacht? Dan help ik je met achterhalen waardoor dat komt én werk ik samen met jou aan de oplossing. Daarnaast help ik je om fouten op toetsvragen te voorkomen, omdat ik als docent precies weet welke fouten leerlingen het meest maken. Zit je op het vmbo, de havo of het vwo, in de brugklas, de vierde of in je eindexamenjaar? Heb je Biologie voor Jou of toch Nectar? Het maakt niet uit. Daar heb ik allemaal ervaring mee. Zo kan ik jou het beste helpen. 

ik wil bijles Wat kan ik verwachten?

De bijlessen zijn online via Google Meet en duren een uur. We spreken samen een dag of tijdstip af. We bespreken wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen. Tijdens de bijles kun je vragen stellen en krijg je uitleg. Via het whiteboard in Google Meet kun je ook je toets of huiswerk laten zien zodat we die samen kunnen bespreken. Zo is het net alsof ik naast je zit. 

Ik wil me aanmelden hoe werkt het?

Kies hieronder of je een losse bijles of een pakket wil. Je kunt meteen zien wanneer ik beschikbaar ben. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek van maximaal 10 minuten? Dat kan ook. Je mag me ook een appje of mailtje sturen als je vragen hebt. 

stuur een mailtje
stuur een appje
0627400764

Tarieven

Losse bijles

€39,-

Voor wanneer je één keer een boost nodig hebt

€32,50/les

Pakket VitAmine A

195

5 lessen+1 gratis

Je cijfer verbeteren? Daar kunnen we in 6 lessen naartoe werken!

Pakket VitAmine B

390

10 lessen+2 gratis

Je gemiddelde ophalen van een onvoldoende? Met 12 lessen komen we er wel!