overleef je toetsweek

met individuele bijles voor biologie

Heb je een achterstand opgelopen door de coronacrisis? Of zit je dit jaar voor het eerst in de bovenbouw? Geen probleem! In de biologie bijles help ik jou de toetsweek te overleven en samen gaan we zorgen voor een dikke voldoende voor biologie! 

Ik vond het heel fijn van u dat u niet haastig door de stof heen ging maar het uitgebreid besprak, en op momenten dat u doorkreeg dat ik vast hing, even een stapje terug deed. Ik vond u uitleg heel erg fijn en de voorbeelden die u verzon ook, zo kreeg ik de kans om de theorie zelf toe te passen.

voordelen biologie bijles van juf aminozuur

Weet je niet hoe je moet leren voor biologie? Daar kan ik je bij helpen. Leer je juist heel goed maar haal je op de toets toch een lager cijfer dan je verwacht? In de biologie bijles help ik je achterhalen waardoor dat komt én werk ik samen met jou aan de oplossing. Daarnaast help ik je om fouten op toetsvragen te voorkomen, omdat ik als docent precies weet welke fouten leerlingen het meest maken. 

Dus zit je op het vmbo, de havo of het vwo, in de brugklas, de vierde of in je eindexamenjaar? Heb je Biologie voor Jou of toch Nectar? Het maakt niet uit. Daar heb ik allemaal ervaring mee. Zo kan ik jou het beste helpen. 

Ik vond de uitleg super duidelijk, heel fijn als je even een opfrisser nodig hebt van oude stof of toch nog bepaalde onderwerpen niet snapt. Leerstof die ik nooit echt helemaal heb begrepen, werd nu in een keer duidelijk.
Ik ben heel positief over deze les!

ik wil biologie bijles Wat kan ik verwachten?

 • Je vraagt eerst via het aanvraagformulier een biologie bijles aan.
 • Ik neem vervolgens contact met je op om een afspraak in te plannen op een dag en tijdstip dat jou uitkomt.
 • Dan bespreken we wat je nodig hebt en hoe ik je daarbij kan helpen.
 • De les is online via Google Meet en duurt een uur.
 • Tijdens de bijles kun je vragen stellen en krijg je uitleg. Via het whiteboard in Google Meet kun je ook je toets of huiswerk laten zien zodat we dat samen kunnen bespreken.
 • Tot slot maken we aan het einde van de bijles een actieplan voor de volgende keer of zodat je zelfstandig verder kunt. 

De uitleg die werd gegeven was heel erg duidelijk. Doordat er werd gewerkt met afbeeldingen, werd de uitleg duidelijker. Er werd ook steeds gevraagd of ik het snapte, en dat was erg fijn. Mijn eigen tempo werd dus aangehouden

Ik wil me aanmelden hoe werkt het?

Kies hieronder of je een losse biologie bijles of een pakket wil. Via het aanvraagformulier geef je aan waar je behoefte aan hebt. Vervolgens neem ik contact met je op om een afspraak te maken. 

Wil je liever eerst een kennismakingsgesprek van maximaal 10 minuten? Dat kan ook. Je mag me ook een appje of mailtje sturen als je vragen hebt. 

stuur een mailtje
stuur een appje
0627400764
Bedankt voor deze bijles! Het heeft me flink op weg geholpen met de voorbereiding van mijn toets. 
De uitleg vond ik het beste aan de bijles, alles was heel concreet en duidelijk uitgelegd met voorbeelden, wat mij heel erg hielp bij het begrijpen van het onderwerp. 

Charlene

-

Bijlesleerling

Tarieven

Losse bijles

€39,-
 • 1 uur lang
 • Al je vragen beantwoord
 • Extra tips

Ga vol zelfvertrouwen en met een helder hoofd je toets in. Grote kans op meerdere ‘lightbulb’-momentjes. Na afloop snap je de stof beter en weet je waar je zelfstandig nog aan moet werken en hoe. 

€32,50/les

Pakket VitAmine A

195
 • 5+1 gratis
 • Wekelijks hetzelfde moment of flexibel

Wil je ontspannen de volgende periode doorkomen in plaats van de paniek die je nu elke keer ervaart als je weet dat je weer een SE van 4 hoofdstukken krijgt? Leer in 6 lessen de stof begrijpen en toepassen én hoe je structureel  efficiënter en effectiever leert.

Pakket VitAmine B

390
 • 10+2 gratis
 • structuur en regelmaat

Straks vol trots je overgangsrapport aan opa en oma laten zien nadat je de onvoldoende voor bio hebt weggewerkt? In 12 lessen werk je rustig maar doelgericht aan het verstevigen van je basiskennis, het wegwerken van achterstanden en het opnemen van nieuwe stof. 

Misschien is dit ook interessant voor jou

live q&a

stel je last-minute vragen

op 25 mei ga ik live op YT om al jouw last-minute vragen te beantwoorden.

stel je vragen live

dinsdag 25 mei 2021 om 19:00 op YT
ga naar het YouTUBE LIVE EVENT

havo uitlegvideos

kijk de uitleg op youtube

op YouTube heb ik ook heel veel uitleg van de theorie staan voor de HAVO.

kijk de uitleg

van juf Aminozuur op YouTube
Ga naar HAVO uitleg